muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Cort emprèn accions legals contra la Conselleria de Medi Ambient

Rosselló es reuní ahir amb els veïns de la Porta de Santa Catalina

La Societat Municipal d'Aparcaments de Palma (SMAP) autoritzà ahir el seu president, José María Rodríguez, a emprendre les accions legals que cregui oportunes en contra de la Conselleria de Medi Ambient, per haver iniciat l'expedient de declaració com a singulars dels arbres de la Porta de Santa Catalina.

El president de l'SMAP assegurà ahir a Diari de Balears que després de l'autorització del Consell d'Administració «he donat plens poders als serveis jurídics perque agilitin al màxim aquest tema i actuïn contra la Conselleria». Per això mateix, en un parell de dies es podrà conèixer quines seran les actuacions empreses per Cort en contra de Rosselló.

Rodríguez, però, va recordar que «Medi Ambient no va fer cap al·legació en el decurs dels dos períodes d'exposició pública del projecte. Han emprat la llei per obrir aquest expedient quan les obres ja estaven començades i han emprat un supòsit molt concret i que només s'empra en casos d'allau d'al·legacions per enredar encara sis mesos més la seva decisió quan són molt poques les que s'han presentat».

El president de la societat municipal d'aparcaments assegurà que les accions legals s'emprendran independentment de quin sigui el resultat de l'expedient. «Ens han fet perdre un temps preciós i no només a nosaltres, sinó a tots els ciutadans de Palma i a les empreses constructores d'aquesta infraestructura».

Per la seva banda, la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, explicà que «nosaltres estam molt tranquils. Hi ha un procediment obert i si l'Ajuntament de Palma no està d'acord amb aquestes decisions, ja sap quines són les mesures que ha de prendre. Nosaltres estam actuant d'acord a la llei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.