nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Quatre quilòmetres per fer compres

Milers de persones assistiren a la Fira de Setembre de les Avingudes, que fou tot un èxit

Les Avingudes de Manacor es varen transformar ahir en una zona oberta al comerç i a l'artesania. Ni més ni menys que quatre quilòmetres ben plens d'estands i d'envelats feien difícil l'elecció, ja que l'oferta era molt temptadora. Milers de persones sortiren al carrer en una Fira de Setembre molt concorreguda i amb més oferta que mai. Fins a 400 comerciants, 250 de fora i la resta de les Avingudes, varen prendre part en la mostra. Un bon sol acompanyà la fira. Una trobada que fou molt exitosa gràcies a la qual és possible la dinamització del sector. Enguany es complia la cinquena edició de la Fira de Setembre a les Avingudes. L'objectiu és potenciar el comerç d'aquesta zona i en la present edició es perllongava durant tota la jornada completant la fita amb diverses actuacions musicals l'horabaixa.

La diversitat era una de les notes característiques perquè tots els sectors hi estaven representats. Hi havia una àmplia exposició de cotxes, barques, de productes artesanals, brodats, bijuteria, teles... S'hi podia trobar absolutament de tot. Una fira sense dubte és la millor manera de potenciar el comerç. Fins fa cinc anys es realitzava a na Camel·la, però es va creure oportú que les fires de Manacor es fessin a llocs diferents perquè així totes les barriades en poguessin sortir beneficiades. El balanç, segons el president de comerciants de les Avingudes, Joan Egidos, ha estat molt positiu, ja que d'aquesta manera la gent pot veure el que es fa a Manacor.

Al llarg de les Avingudes hi havia un total de 65 expositors de ferro instal·lats per l'Ajuntament de Manacor i envelats, on es posaren els productes d'artesania i els típics de les Illes. Una de les novetats va ser una mostra de «mundillo», que era el primer any que es convocava. Així el públic va poder veure com es desenvolupava aquest difícil art en el qual es requereix concentració i manya. Una mostra que cridà l'atenció de petits i grans. Assistiren a la fira el batle de Manacor, Miquel Riera, i la resta del Consistori. Així mateix es va comptar amb el conseller d'Innovació i Energia, Príam Villalonga, i el vicepresident del Consell, Miquel Nadal, que es passejaren per les Avingudes comprovant la gran oferta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.