algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'EMT fa serveis especials a creuers turístics que recalen al dic de l'Oest

El PSM en demanarà explicacions al proper ple de l'Ajuntament

El candidat pel PSM a la batlia de Palma, Pere Muñoz, i el portaveu dels nacionalistes a l'Ajuntament, Biel Barceló, denunciaren ahir que l'empresa municipal de transports de Palma realitza cada setmana serveis especials en el dic de l'Oest, on recull passatgers d'un creuer que arriba cada dijous i els trasllada fins al centre de la ciutat.

Segons Pere Muñoz, «aquest fet ha de ser considerat molt greu si tenim en compte que en el mateix lloc hi ha una aturada de taxis i que el president de l'EMT, Pedro Àlvarez, s'havia compromès a no realitzar cap servei especial i que aquesta activitat suposa una competència deslleial de l'empresa pública envers les empreses de transport discrecional de passatgers».

S'ha de destacar que existeix una aturada d'autobusos a l'exterior de les tanques del moll i que Àlvarez va prometre acabar amb els serveis especials quan assumí la presidència de l'empresa. «Hem de tenir en compte que moltes d'entitats veïnals s'han quedat sense aquests serveis, amb la nova política de reducció dels serveis».

Biel Barceló explicà que els nacionalistes denunciaran aquest fet en el proper consell d'administració de l'empresa, i també en la sessió plenària de Cort del proper dia 26 de setembre. El PSM també va explicar que des del principi de legislatura els serveis especials s'havien reduït en un 80%, «per això no entenem el que s'ha estat fent durant tot l'estiu amb aquest vaixell».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.