algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Cort renuncia a fer l'aparcament al carrer Constitució aquest mandat

També deixa pendent d'execució el de la porta de Santa Catalina

El batle de Palma, Joan Fageda, anuncià ahir que el Consistori ha renunciat a la construcció dels aparcaments en el carrer de la Constitució i a la porta de Santa Catalina. «Ara serà el nou batle qui decideixi si vol tirar endavant aquest pàrquing o no». El batle es va mostrar molt molest amb el Consell Insular de Mallorca pel fet que la llicència per a la construcció de l'aparcament a Constitució hagi estat atorgada amb tant de retard. Fageda assegurà que «el Consell ens ha estat enredant de manera partidista, perquè a ningú, ni a Egipte, li han demanat tantes d'excavacions arqueològiques com a nosaltres per fer aquest aparcament».

El regidor d'Urbanisme de Cort, Rafel Vidal, també explicà que l'Ajuntament té previst emprendre accions legals en contra de la Conselleria de Medi Ambient per haver obert l'expedient de declaració com a singulars dels arbres que hi ha a la porta de Santa Catalina. Arran de la decisió del Consell, el batle es reunirà dimarts amb la Societat Municipal d'Aparcaments de Palma per ratificar les seves ordres de tapar les excavacions arqueològiques fetes fins ara i suspendre aquestes actuacions.

El que Fageda va voler deixar clar és que, «sigui com sigui, nosaltres no volem que aquestes obres s'eternitzin. Hem decidit tapar per evitar perjudicis en la campanya nadalenca i de Sant Sebastià a aquests comerços, que ja han hagut de patir molt». S'ha de recordar que el Consistori havia invertit un total de 228.000 euros en aquestes obres, mentre que encara no ha transcendit la quantitat de doblers que s'han destinat al pàrquing de la porta de Santa Catalina, que es reclamaran a Medi Ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.