nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Els veïns demanen al batle que es retirin les antenes de telefonia

S'han recollit un centenar de firmes contra una «activitat nociva»

Un centenar de veïns de Montuïri demanen a l'Ajuntament que retiri les antenes de telefonia mòbil que estan ubicades al carrer del Pujol en considerar que provoquen «una activitat molesta i nociva». Aquestes tres antenes, segons explicà l'Ajuntament, no tenen llicència definitiva. A iniciativa d'un dels veïns afectats, Francesc Ferrer, s'ha fet una recollida de firmes entre els veïns de la zona ubicada.

Ferrer va mostrar la seva preocupació perquè «des que fa quatre anys s'instal·laren les antenes han anant sorgint casos greus relacionats amb la salut. Hi ha una dotzena de gent que pateix malalties tan greus com depressions, pèrdues de memòria i casos de càncer. A part hi ha totes aquelles persones que no poden dormir pels renous que s'emeten. Són molts els que hem de prendre pastilles». El passat 19 d'agost Ferrer va presentar una instància a l'Ajuntament demanant que se solucionàs el problema i que se cercàs una nova ubicació a les antenes. Si no rep una resposta està disposat a anar als jutjats. Ara s'entregaran també les firmes a l'Ajuntament.

El batle, Gabriel Matas (PP), va manifestar que s'havien rebut algunes queixes i que des de l'Ajuntament es contractaria una empresa d'assessorament per trobar un emplaçament millor. «Ja estam d'acord amb Telefonica, Airtel i Amena per reubicar las antenes a un altre lloc». Matas va afegir que «des del l'Ajuntament tenim informes favorables de la Conselleria d'Innovació, de Sanitat d'enginyers i arquitectes sobre l'actual ubicació. Però volem que ningú se senti perjudicat». Afegí que «no hem donat llicència perquè esperam fer el canvi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.