algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Veïns de plaça d'Espanya recullen signatures contra la seva reforma

Demanen que es col·loqui la font a l'estàtua del rei en Jaume

Els veïns de la plaça d'Espanya han començat a recollir signatures per expressar «el nostre desacord amb la remodelació de la plaça d'Espanya. El trespol, la configuració dels espais arbrats, els bancs i la il·luminació han desfigurat un indret important del nostre patrimoni històric».

A través de la recollida de signatures es vol demanar «la restitució dels bancs de pedra i ferro forjat i que es torni a posar el brollador que sortia de l'estàtua del Rei en Jaume. Creim que la recuperació per a la plaça d'aquests elements pal·liarà una desafortunada actuació feta al marge de qualsevol debat ciutadà». Així mateix també es demana que «esperem que les baranes modernistes del parc de les Estacions es tornin a posar un cop acabades les obres». Els partits polítics també manifestaren ahir les seves crítiques als endarreriments de les obres del parc.

Per a la regidora Maria Antònia Ferrari «el parc de les Estacions està acumulant tot un seguit de despropòsits i desgràcies que ningú no vol. Havia de ser el parc pel qual fos recordat Fageda i significarà la inoperància del PP durant tot el seu mandat». Per Jordi López, d'Esquerra Unida, «la reforma del parc i de la plaça d'Espanya ha estat desafortunada i s'ha fet completament d'esquena als ciutadans. I a més a més, ni tan sols retallen les dunes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.