El consum de vedella a Mallorca iguala l'anterior a les «vaques boges»
Sols un vint per cent de la carn procedeix de la cabana illenca
Palma31/07/02 0:00
El consum de la carn de vedella a les Illes Balears ja ha sobrepassat lleugerament els nivells anteriors a la crisi de les vaques boges. Així ho confirmaren ahir el director de Mercasa, Tomás Horche, i la regidora de Consum de l'Ajuntament de Palma, Lys Riera. Actualment, el sacrifici de carn de vedella anual a l'escorxador de Palma és de 6.000 tones, que representa el 50% del consum de carn de vedella a tota l'illa de Mallorca. Ara bé, la producció autòctona de vedella només serveix per abastir un 20% del mercat actual. La resta és importada.
També a Illes Balears
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.