El consum de vedella a Mallorca iguala l'anterior a les «vaques boges»
Sols un vint per cent de la carn procedeix de la cabana illenca
Palma31/07/02 0:00
El consum de la carn de vedella a les Illes Balears ja ha sobrepassat lleugerament els nivells anteriors a la crisi de les vaques boges. Així ho confirmaren ahir el director de Mercasa, Tomás Horche, i la regidora de Consum de l'Ajuntament de Palma, Lys Riera. Actualment, el sacrifici de carn de vedella anual a l'escorxador de Palma és de 6.000 tones, que representa el 50% del consum de carn de vedella a tota l'illa de Mallorca. Ara bé, la producció autòctona de vedella només serveix per abastir un 20% del mercat actual. La resta és importada.
També a Illes Balears
- El bar Rincón de Hellín del carrer Aragó de Palma exhibeix una bandera franquista a la seva terrassa
- La UIB organitza diverses activitats sobre la guerra civil i el franquisme
- El Govern de Prohens no demanarà que el nou canal de RTVE en català s'emeti a les Balears
- Acusen el PSIB-PSOE de «cinisme lingüístic»
- Un bon pla d'acollida, eina clau per a la pervivència del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.