algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'entrada i sortida a les escoles causà retencions a les Avingudes

La Policia Local està satisfeta pel comportament dels conductors

L'entrada i sortida de les escoles provocà ahir aglomeracions de vehicles i retencions del trànsit a l'avinguda Comte Sallent en la primera jornada laborable que la via va comptar amb els dos sentits oberts. Fonts de la Policia Local de Palma explicaren a Diari de Balears que «entre les cinc i les cinc i mitja de l'horabaixa es va registrar el moment més crític de la jornada, amb les primeres retencions». Segons explicaren les fonts, «aquestes s'han produït a causa de la coincidència de la sortida dels nins de les escoles i per l'obertura dels establiments comercials els horabaixes». Malgrat això, la Policia no va registrar altres incidents d'importància en el decurs de la jornada i es va qualificar l'operació i el dispositiu desplegat com «exitós».

De fet, s'esperaven les primeres retencions entre les vuit i les nou del matí, però en l'hora punta la circulació no es va interrompre del tot en cap moment. «La fluïdesa va ser lenta i els vehicles varen haver de circular de forma molt pausada, però no hi va haver aturades llargues en cap moment», explicà la Policia. Les obres d'asfaltat de Comte de Sallent ja estan pràcticament acabades. Ahir, els treballs es varen concentrar de forma principal ja als voltants de la plaça d'Espanya, on la Policia va haver de regular els pasos de vianants, especialment en els moments en què féu la seva arribada a l'estació el tren procedent d'Inca.

Un dels comportaments que més va sorprendre els policies en el dia d'ahir per part dels conductors va ser l'augment del nombre de vehicles que varen circular a través del pas subterrani que enllaça l'avinguda d'Alemanya amb el carrer de General Riera. Els policies atribuïren aquest fet «a la curiositat que sent molta de gent per aquesta obra». El pas subterrani de cap al carrer Antoni Marquès i l'obertura dels aparcaments del carrer Comte de Sallent està prevista per al proper 19 d'abril, en un gran acte que serà presidit per part del batle, Joan Fageda, i que suposarà també l'obertura definitiva al trànsit de tots els carrils de les Avingudes.

Seny  
Les fonts de la Policia Local de Palma varen explicar a Diari de Balears que han quedat sorpresos pel seny demostrat pels conductors de Palma, que ha evitat qualsevol mena d'accident a les Avingudes en els darrers dies, quan s'han duit a terme les tasques d'asfaltat de la via. La Policia ha demanat que continuï durant els propers dies, ja que les tasques continuaran durant la setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.