algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La fugida de metges a Son Llàtzer crea retards a l'Hospital

La partida de tres ginecòlegs deixa l'àrea amb demores de fins a quatre mesos

El període mitjà d'espera per a una visita de ginecologia a l'Hospital de Manacor s'ha acusat d'una manera alarmant en els darrers mesos, arran de la fugida d'alguns especialistes cap al recent inaugurat hospital de Son Llàtzer. A hores d'ara, algunes pacients han denunciat una demora de fins a tres o quatre mesos a poder sotmetre's a una revisió ginecològica. Tant és així que l'entrada en funcionament de l'hospital de Son Llàtzer ha deixat Manacor orfe d'especialistes ginecològics. De fet, tres metges d'aquesta especialitat s'han traslladat al Palma II, circumstància que «ha provocat la demora en la tramitació d'un volum important de visites ginecològiques», s'ha explicat des de la Fundació Hospital de Manacor.

En aquest sentit, s'ha de dir que des del complex hospitalari s'ha manifestat la intenció «d'agilitar tan aviat com sigui possible el temps d'espera de ginecologia amb la incorporació dels nous substituts». Tanmateix, són moltes les pacients que s'han queixat per la tardança en una especialitat «tan sensible com aquesta». Així, Diari de Balears ha pogut saber que moltes pacients han optat per recórrer a ginecòlegs privats, cansades d'esperar tant de temps per un reconeixement ginecològic a la Seguretat Social.

L'àrea de ginecologia de l'Hospital de Manacor no és l'única que acumula importants llistes d'espera, també radiologia n'és una de les afectades pel transvasament de radiòlegs cap al nou hospital de Palma. De fet, l'Hospital resta amb la meitat de radiòlegs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.