algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

Segons EU les obres al golf de Son Muntaner no s'ajusten a la llicència

Urbanisme ha perdut l'expedient de Vibelba, SL

El grup municipal d'Esquerra Unida-Els Verds a l'Ajuntament de Palma demanarà la creació d'una comissió d'investigació per aclarir si l'empresa Vibelba, SL ha iniciat les obres preparatòries de construcció d'un camp de golf, no autoritzat, a Son Muntaner, amparant-se en una llicència d'obra menor. El regidor Jordi López va explicar que aquesta petició, que es durà a la sessió plenària de dijous vinent a través d'una moció d'urgència, es fonamenta en la detecció de moviments de terra «que en cap cas no corresponen amb la llicència d'obra menor concedida el 1997», que segons López sols autoritzava la provisió i col·locació de terra vegetal a la zona.

«Segons nosaltres, Vibelba ha fet tasques relacionades amb excavacions, amuntegament i porga de terres, i incorporació d'elements orgànics, que són els treballs necessaris per a la construcció d'un camp de golf». Esquerra Unida també ha optat per demanar la comissió d'investigació "la màxima petició que es pot fer a un Ajuntament", perquè suposadament l'expedient de la llicència d'obres ha desaparegut de la Gerència d'Urbanisme. «Vàrem demanar veure aquest expedient i resulta que a Gerència no hi és. O ens amaguen informació o si s'ha perdut és molt greu», explicà López.

Per la seva banda, fonts de la Gerència d'Urbanisme explicaren a Diari de Balears que obriran una investigació interna per esbrinar si les denúncies d'EU sobre l'expedient estan o no fonamentades i per saber si realment s'ha perdut o què ha passat. Cal recordar que dimecres passat Cort va informar favorablement el Consell Insular sobre el golf de Son Muntaner, per tal que sigui el Consell de Mallorca qui decideixi si és oportú o no atorgar a aquest camp la declaració d'interès general.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.