algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Dues antenes de telefonia mòbil operen a Sant Jordi sense llicència

Es troben molt a la vora de l'escola local del nucli de població

Els infants que cada dia van al col·legi de Sant Jordi estan sotmesos a la influència de dues antenes de telefonia mòbil que no tenen llicència d'activitat. Aquestes antenes estan situades a la plaça del Bisbe Planes, cantonada amb el carrer Ecònom Caldentey i al carrer Arada. La regidora Maria Costa, del grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma, va demanar a la gerència d'urbanisme del passat nou de gener en quin estat es trobaven aquestes antenes i ahir el grup en va rebre la resposta: cap de les dues no té llicència d'activitats. En el primer dels casos, la de la plaça, ni tan sols ha entrat al servei de llicències d'activitat la sol·licitud de la llicència, mentre que la del carrer Arada ha sol·licitat la llicència però no ha estat concedida.

En un comunicat remès pel grup municipal es pot llegir que «des del PSM consideram que de cap manera no poden estar en funcionament dues antenes que ni tan sols tenen la llicència de l'Ajuntament i, per tant, no es té cap garantia que el seu funcionament no sigui perjudicial per als ciutadans». És precisament per aquest motiu que el grup municipal del PSM instarà l'Ajuntament que faci aturar el funcionament d'aquestes antenes fins que no es tenguin en ordre tots els permisos necessaris per al seu funcionament com succeix en qualsevol tipus d'activitat.

En el mateix comunicat, els nacionalistes expliquen que «volem recordar que el grup municipal ja va instar fa uns mesos l'Ajuntament perquè es desmantellassin les antenes situades al camí Roig i al camí de Son Magraner, que tampoc no tenien les corresponents llicències d'activitat i que encara no s'ha efectuat. Per aquest motiu insistim en la necessitat que es prenguin mesures serioses per tal de controlar aquest tipus d'activitat i que almenys es tenguin en ordre tots els permisos per al seu funcionament, ja que la manca d'aquests provoca en els ciutadans una desprotecció i un recel encara major respecte dels seus efectes negatius».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.