cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Cort no posa traves a la declaració d'interès pel golf de Son Muntaner

El consell de Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma va decidir ahir informar favorablement el Consell Insular sobre la idoneïtat de declarar bé d'interès general la construcció del futur camp de golf de Son Muntaner. Així ho va explicar als mitjans de comunicació el regidor d'infraestructures de Cort, José María Rodríguez, que va explicar que ara serà el Consell de Mallorca qui dictamini si atorga aquesta qualificació o no al camp de golf en qüestió. Rodríguez també va explicar que la discussió sobre aquest punt no havia estat especialment llarga ni conflictiva i que tan sols havien votat en contra els representants del PSM i d'Esquerra Unida-Els Verds.

De fet, el grup municipal del PSM va advertir que juntament al projecte d'ampliació del campp de Golf es preveu, a més a més de les dependències i magatzems, «la construcció d'un hotetel de 450 places».

El regidor Biel Barceló va assegurar que «des del PSM es continua demanant la protecció de Son Muntaner i de Son Quint, incloent aquests paratges dins la Llei d'espais naturals, a més de reiterar el compromís del PSM amb la necessària moratòria de construcció de camps de golf». El regidor del PSDM també va assenyalar que «a més a més, la zona a la qual ens referim està amenaçada pel projecte d'urbanització de Son Quint, i que no es pot permetre, sota cap concepte, la destrucció d'aquestes zones d'alt valor natural i paisatgístic del terme municipal de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.