muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Cort cedeix al Ministeri de Medi Ambient es Carnatge per rehabilitar-lo

Les obres del passeig començaran abans de l'estiu

Les obres de construcció del passeig des Carnatge i del jardí botànic mediterrani començaran abans que acabi l'estiu. Així ho comunicà ahir el regidor d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma, José María Rodríguez. De fet, la Comissió de Govern acordà «autoritzar l'ocupació temporal dels terrenys de propietat municipal situats en es Carnatge i qualificats de sistema general d'espai lliure públic, això amb vista a l'execució per part de la Demarcació de Costes del Ministeri de Medi Ambient del projecte de recuperació ambiental de la zona de costa des Carnatge».

Segons Rodríguez, el Ministeri de Medi Ambient està en disposició de començar les obres de remodelació d'aquest espai abans de l'estiu, encara que va assegurar que «per ventura aquestes obres s'avançaran a final del mes d'abril». El Ministeri té previst fer un gran passeig costaner, que a més contindrà carrils per a les bicicletes i que permetrà la unió real dels passeigs urbans de Palma i del Molinar i del Coll d'en Rabassa amb l'existent a Can Pastilla i a la Platja de Palma, que quedava interromput en aquest tram.

Així mateix, es construirà l'esperat jardí botànic de la Mediterrània, amb espècies perfectament adaptades al medi des Carnatge, molt pedregós i afectat per forts vents provinents de la mar. Una vegada construïts aquests equipaments, serà Cort qui se'n faci càrrec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.