algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Puig de Sant Pere du al jutjat les prospeccions per al pàrquing

Impedit l'accés de màquines a la plaça de la porta de Santa Catalina

La lluita dels veïns de la barriada del Puig de Sant Pere per tal de defensar la fesomia de la plaça de la porta de Santa Catalina arribà ahir a un dels seus extrems més dramàtics, i es resolgué amb la interposició de dues denúncies, una dels veïns i l'altra d'Arca davant el jutjat i davant la Fiscalia. Segons va explicar la presidenta de l'Associació de Veïns del Puig de Sant Pere, Antònia Andani, «hem interposat una denúncia perquè s'han començat a fer obres sense cap classe de projecte».

La presidenta dels veïns va deixar molt clar el posicionament de la barriada: «No volem aparcaments, i per tant no importa fer prospeccions arqueològiques, perquè no hi ha res a excavar». Per la seva banda, el president d'Arca, Pere Ollers, va presentar la denúncia en nom de la seva entitat davant la Fiscalia pel mateix concepte. «El reglament d'excavacions diu ben clar que per poder fer excavacions hi ha d'haver un projecte concret, i aquest no hi és».

Els veïns de la barriada del Puig de Sant Pere mantenen, des de fa alguns mesos, un torçabraç amb l'equip de Govern de l'Ajuntament de Palma i més concretament amb la societat municipal d'aparcaments, perquè no volen que es construeixi l'aparcament projectat a la plaça de la porta de Santa Catalina.

De fet, un dels principals arguments esgrimits pels veïns és que fins ara l'aparcament del passeig Mallorca es troba infrautilitzat. «La problemàtica dels aparcaments es resoldria molt aviat si Cort fes una oferta als residents sobre els aparcaments que sobren en aquest, tant en règim de lloguer com en el de compra». A darrera hora d'ahir vespre els veïns, reunits en assemblea, estaven debatent la possibilitat de quedar a dormir a la plaça per evitar-hi l'entrada de màquines excavadores durant la jornada d'avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.