algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
29°

Ajuntament i Col·legi d'Orfes, a punt de tancar el tracte per a la residència

El president del Col·legi d'Orfes de Ferroviaris de Madrid, Miguel Zurdo, va anunciar ahir, durant el Congrés Ferroviari de Comissions Obreres que es realitzà a Sóller, que el conveni amb l'Ajuntament per a la construcció de la residència de sa Calatrava es troba molt avançat i que només manca comunicar a l'assemblea general la realització d'aquesta inversió a la Vall, que serà d'aproximadament 450 milions.

En una conferència de premsa oferida conjuntament amb el representant de CCOO, Antoni Cifre; el batle, Joan Arbona, i el regidor d'Afers Socials, Onofre Bisbal, Zurdo va voler tranquil·litzar l'opinió pública sollerica, ja que s'havien estès rumors que el Col·legi d'Orfes podria renunciar a la construcció de la residència per falta d'acord amb l'Ajuntament i perquè aquest no és encara propietari dels terrenys necessaris que ha de cedir.

Precisament sobre aquest darrer punt el batle va avançar que com a màxim el proper dilluns estarà enllestida la documentació que permetrà l'adquisició dels terrenys i la reparcel·lació de la zona. Aquest expedient haurà d'estar en exposició pública durant quinze dies, però Arbona confia que a finals del mes de juny «tot estarà a punt per poder signar el conveni amb el Col·legi».

El batle aprofità també per recordar que els avantatges socials que suposarà que la residència sigui construïda per aquest organisme d'àmbit estatal «seran molt grans per les prestacions que ofereixen». El president del Col·legi d'Orfes assegurà també que des de l'any 1993 l'organització està oberta a qualsevol treballador i que, a l'hora d'establir el conveni, serà l'Ajuntament el que digui el percentage de places que es vulgui reservar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.