algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

El PP s'interessa per les empreses situades en sòl rústic de la Vall

Pere Rotger demanarà informació al PP solleric

La problemàtica de les empreses solleriques que estan situades en sòl rústic i que, per les especials característiques orogràfiques de la Vall i per la manca de sòl industrial disponible, no tenen on traslladar-se si no volen sortir del municipi, ha ocasionat que el Partit Popular de Mallorca s'hagi decidit a demanar informació municipal sobre els conflictes actuals a través del grup popular solleric.

Així ho manifestà el president mallorquí del PP, Pere Rotger, en la reunió que ahir va mantenir amb el consell d'administració de l'empresa clausurada Suliar. Segons explicaren els representants d'aquesta empresa després de la reunió, Rotger assegurà que la moció que el Partit Popular-IPIS de Sóller presentà en un recent ple sol·licitant una moratòria per a les empreses dins sòl rústic pot ser perfectament defensada en els mateixos termes davant el Consell Insular.

Pere Rotger també assegurà als afectats pel tancament que s'interessarà per la seva sol·licitud d'interès general. El fet que aquest tema arribi al Consell a través del Partit Popular coincideix amb els recents contactes que ha iniciat la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, amb la Cambra de Comerç per parlar del tema de la regulació de les empreses dins sòl rústic.

En aquests moments a Sóller hi ha 21 empreses que es troben en aquesta situació. D'aquestes, fins ara una ha estat precintada de manera cautelar i una segona, dedicada a la pintura, també té una ordre de precintament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.