muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

Attac Mallorca fa pinya per exigir la condonació del deute extern

El grup antiglobalització es manifestarà el juny a Barcelona

El grup antiglobalització ATTAC Mallorca es va donar ahir a conéixer exigint la condonació del deute extern del països del Sud. Els voluntaris d'aquesta entitat, que en pocs mesos han superat la quarantena d'individus, instal·laren ahir una taula informativa a la plaça Major en la que varen demanar la condonació del deute i es donaren a conéixer a la societat civil. Attac Mallorca forma part del Moviment de ciutadans pel control democràtic dels mercats financers i les seves institucions, i una de les seves prioritats en aquests moments és constituir el grup a nivell de l'Estat espanyol. Per això es reuniran a Màlaga el proper dia denou, i ja han tengut altres contactes previs.

Els membres d'Attac consideren que «en el darrers temps el poder polític ha anat perdent poder en favor dels poders econòmics i els mercats financers. Els doblers són els que s'han convertit en els vertaders poderosos sense cap possibilitat que el ciutadà hi pugui influir ni destriar cap persona de forma democràtica». Els membres del grup es comuniquen de forma essencial a través del correu electrònic, tal i com han fet tots els grups antiglobalització. L'adreça de contacte del grup de Mallorca és SuagenUterra.es.

Una de les properes cites d'activitat del grup antiglobalització passa per la gran manifestació antiglobalització que es realitzarà a Barcelona entre el 25 i el 27 de juny, on pensen participar la gran majoria de membres de l'entitat, un grup que es caracteritza per la seva heterogeneïtat, on hi ha molta de gent jove i altra que és més major. El que sí està clar és que tots tenim ganes de fer moltes de coses per tal de poder viure en un món millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.