cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cap empresa no vol ocupar-se de tancar el centre comercial Es Clot

El Consistori ordenà fa un any l'acondiciament de la instal·lació

Ja ha passat un any des que l'Ajuntament d'Alcúdia ordenà als propietaris d'Es Clot el tancament i acondiciament del centre comercial, que està seriosament degradat. A dia d'avui la situació d'abandonament de l'emblemàtic edifici ha anat en augment i els seus propietaris s'han limitat a netejar-ne parcialment els soterranis. Al llarg del darrer any, l'Ajuntament n'ha negociat sense èxit el tancament amb diferents empreses de construcció. El batle, Miquel Ferrer, explicà que cap empresari no vol fer-se càrrec d'aquesta operació fins a tenir la garantia de cobrar per la feina realitzada.

El centre comercial Es Clot va obrir les portes l'any 1990 amb unes instal·lacions molt modernes destinades a dur grans inversions al municipi. Quatre anys després totes les expectatives s'ensorraren quan la promotora de l'edifici es va declarar en situació de fallida. Al mateix any 1994, el centre comercial va sortir a subhasta en un intent per cobrir els deutes que tenia la promotora. La subhasta es declarà deserta en dues ocasions i gran part dels locals passaren directament a mans dels creditors.

Alguns rumors apunten ara que Argentaria, l'accionista majoritari, ha venut la seva part a un inversor d'Alcúdia. Des que la promotora d'Es Clot es declarà en fallida el 1994, el centre comercial ha sofert una important degradació. Tan sols queden tres locals ocupats: un supermercat, una botiga de roba i un bar que, al mateix temps que la resta, a més a més de buits es troben molt deteriorats i ocupats per muntanyes de cartrons, plàstics i brutor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.