bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

El batle delegarà en el PP-IPIS les gestions amb Madrid per fer realitat el túnel de la Mola

Màxima satisfacció per l'anunci de Matas

La notícia que Madrid finançarà íntegrament el segon accés al Port mitjançant la construcció d'un túnel per davall la Mola, tal com anuncià divendres el ministre Jaume Matas a Pollença, ha estat rebuda a Sóller amb la màxima satisfacció. Molt especialment el batle, Joan Arbona, expressà la seva satisfacció i recordà que quan el PSM va proposar per primera vegada fer un túnel com a alternativa al vial de Son Llampaies, la idea no va ser gaire ben rebuda, tot i que posteriorment tots els partits sollerics li han donat suport.

Joan Arbona informà també que delegarà en la coalició PP-IPIS, i concretament en el seu portaveu, Amador Castanyer, les gestions amb Madrid perquè aquest projecte sigui una realitat com abans millor. Amador Castanyer assegurà ahir que el batle havia estat en tot moment al corrent de les negociacions amb el Ministeri per tal que aquest destinàs part del pressupost de carreteres rebutjat pel Govern balear a la construcció del túnel, que té un pressupost de 2.200 milions de pessetes.

El portaveu del PP-IPIS va dir que el seu grup feia més d'un any que treballava en aquesta línia i agraí la intenció del batle de delegar en la coalició aquest tema. Segons Castanyer, «amb aquesta delegació continuarem gestionant altres temes que depenen totalment de la construcció del segon accés al Port, com és fer per a vianants la primera línia del Través i el recreixement de la platja».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.