Restaurants especialitzats a torrar carn al caliu fan comptes resistir
«Continuarem oferint costella de bou fins que ens n'anem en orris»
Palma11/02/01 0:00
Hi ha restauradors que són caparruts: no fan comptes canviar la carta encara que el client arrufi el nans quan li posen davant una costella de bou o de vedella. Això són locals especialitzats en carn a la brasa. El propietari de l'Asador Txacolí es mostrava contundent a manifestar que «la nostra especialitat és la costella de bou i la continuarem oferint fins que se'n vagi en orris el negoci. No donaré carn de zebra perquè em fan pena les zebres».
També a Illes Balears
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- L'Ajuntament de Palma demana la destitució immediata del regidor de Mobilitat
- L'’ambaixador cultural’ nomenat pel PP de Cort diu «que le follen a España»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.