cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El rodatge d'un film alemany a Cort indigna personal i polítics

El PSM demanarà al batle que mai no es torni a cedir aquest espai

Segur que poques vegades el rodatge d'una pel·lícula havia aixecat tanta polèmica com el que es desenvolupà ahir matí a la plaça de Cort. Un equip alemany estava rodant la seqüència d'un film i per això va convertir la planta baixa de Cort en el «banco corona», fet que provocà la indignació de polítics i funcionaris de la casa.

Tant és així, que el grup municipal del PSM a Cort enviarà un escrit al batle explicant-li que ha trobat de molt mal gust que l'edifici més emblemàtic del Consistori se cedís per aquesta pel·lícula, i molt més per convertir-lo en un banc. «No ens ha agradat gens. En 200 metres al voltant de Cort hi ha molts d'altres edificis que serviran més per aquesta finalitat, que no l'edifici principal de l'Ajuntament, tots ells vinculats amb edificis d'entitats bancàries».

El rodatge va provocar nombroses molèsties als ciutadans de Palma i indignació en més d'un. Entre altres coses, els cineastes varen ocupar tota la voravia amb els seus aparells. De fet, pagaren al bar Cort i al bar la Granja per tal que aquests establiments llevassin les seves taules del carrer, una mesura molt impopular.

Però el fet més greu és que varen impedir en tot moment el pas a les senyores grans majors i a les mares que empenyien els carretons, que varen ser forçades a passar per la part inferior del carrer tot i que el trànsit a la zona és molt dens i complicat.

En definitiva, una pel·lícula d'allò més polèmica que ha indignat els ciutadans de Palma per les maneres dels seus realitzadors, actors i director. Per sort Cort ja no és un banc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.