algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

La plataforma de Sant Jordi durà el cas de la depuradora a Brussel·les

La plataforma en defensa del Prat de Sant Jordi durà al Parlament Europeu el cas de la macrodepuradora que es pretén construir a la vora del poble de Sant Jordi. Aquesta denúncia es farà a través dels eurodiputats de Convergència i Unió que representen el PSM a Europa en virtut del pacte electoral establert pels dos partits nacionalistes.

Segons va explicar Pep Lendínez a Diari de Balears, «allò que es pretén és que a Europa es conegui el cas. Pensam enviar un resum de tot el que s'ha publicat en premsa, dels informes mediambientals i del projecte en general, perquè sigui conegut a la Unió Europea». S'ha de recordar que una de les normatives europees estableix que instal·lacions com la depuradora que es vol construir a Sant Jordi no pot estar instal·lada a menys de dos mil metres de qualsevol nucli habitat, mentre que en aquest moment està previst que aquesta infraestructura s'ubiqui a la vora de l'actual, a uns quatre-cents metres del nucli de població.

Els membres de la plataforma de Sant Jordi varen tenir accés i filtraren a la premsa en el seu moment l'informe mediambiental que va elaborar Dragados, empresa constructora d'aquesta infraestructura, en el qual s'assegurava que l'emplaçament de la nova depuradora no era correcte, especialment a causa del règim de vents que impera a la zona, que escampa les males olors entre el nucli de població.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.