bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
11°

Els veïns es queixen de la brutor als carrers de la segona línia del Moll

UMP denuncia que Lumsa no neteja els contenidors amb la regularitat exigida

Els carrers del Port de Pollença, sobretot els de la segona línia, presenten un estat lamentable. Les defecacions de cans, les llosques i altres residus diuen poc a favor de la imatge que es ven als visitants estivals, asseguren des d'Unió Mollera Pollencina (UMP). Això fa que passejar per un carrer que no sigui de primera línia es converteixi en una prova d'obstacles per evitar no trepitjar alguna cosa que després produeixi olors poc agradables.

UMP denuncia que el regidor encarregat de l'àrea de neteja urbana no realitza la seva tasca. A més, afegeixen que l'empresa concessionària d'aquest servei realitza el mínim treball indespensable i no tot el que hauria de fer per mantenir els carrers en les millors condicions. Una altra de les queixes d'aquest partit del Port de Pollença se centra en la brutor que presenten els contenidors de fems. L'empresa concessionària del servei, Lumsa, té estipulat per contracte que es faran nets els contenidors regularment, però no ho fa dins dels terminis acordats.

Aquesta manca de neteja provoca situacions insòlites, com ara que els veïns vagin a llençar les bosses de fems amb guants de plàstic per no embrutar-se més o deixin les bosses al costat del contenidor per la mateixa raó. Per la seva banda, Gabriel Cerdà, regidor de Medi Ambient, ha declarat que des de l'Ajuntament s'ha fet un important esforç quant a la neteja del Port i que s'està pensant en municipalitzar els serveis, però es queixa que encara falta personal. Aquest problema de manca de neteja se suma als darrers vessaments a la via pública d'aigües fecals, amb la conseqüent mala imatge que es dóna de cara al turisme. L'arribada d'aquestes aigües residuals a la mar no ha fet possible l'obtenció de banderes blaves per no poder-se garantir la qualitat de l'arena i de l'aigua de la mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.