algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

La majoria de conselleries del Govern incompleixen el manual antiterrorista

La seva ubicació no permet als consellers i alts càrrecs complir les recomanacions

Nombrosos edificis públics de la nostra comunitat "especialment conselleries del Govern balear" es troben estratègicament mal situats davant d'un possible atemptat terrorista. El manual d'autoprotecció contra atacs terroristes al qual va tenir accés Diari de Balears dimarts passat, recomana als càrrecs electes i als de confiança de primer nivell circular per carrers sense embussos habituals, evitar els carrers d'un sol sentit i estrets, circular per la part del centre de la calçada per evitar quedar tancat i evitar els carrers poc transitats.

Per exemple, el conseller Celestí Alomar està exposat a perill en el moment d'anar a la seva feina. La Conselleria de Turisme, situada al carrer de Montenegro (barri del Puig de Sant Pere), és en un carrer d'única direcció i estret i, a més, habilitat per a vianants. Un poc millor ho té el conseller d'Educació i els seus directors generals. El carrer de Capità Salom és d'una única direcció, però bastant més ample.

Josep Antoni Ferrer, conseller d'Obres Públiques, té la feina situada en el carrer de Jeroni Pou, d'una única direcció i que pateix nombrosos embussos en determinades hores del cap de setmana per la presència d'una coneguda casa de cites.

Pere Sampol, conseller d'Economia també té la seva seu en un carrer d'únic sentit i molt conflictiu pel que fa al trànsit, el de Sant Feliu; mentre que Misericòrdia Ramon, consellera d'Innovació i Energia està en un carrer ben petit, el de Sant Pere (al Puig de Sant Pere també) i molt a prop de les seus de Presidència i del Consolat de la Mar, molt millor situadess pel que fa a seguretat).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.