algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Creix un nou abocador de fems i trastos al polígon de Can Valero

Els socialistes denunciaran la situació en el proper ple de Cort

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Palma va denunciar ahir l'existència d'un nou abocador de fems i objectes a la zona del polígon de Can Valero, concretament davant del número 77 del camí dels Reis. La gran majoria dels objectes que es poden trobar en aquest espai són de tipus personal, provinents dels domicilis i és fàcil comprovar la presència de sofàs, televisors, ordinadors i altres estris semblants.

«Nosaltres denunciam que si en aquests moments es crea un abocador és que hi ha un problema greu i no es donen solucions a les persones que tenen trastos que els creen un problema a casa i que han trobat aquest lloc on dipositar-los. El servei de recollida a domicili no funciona de manera correcta», explicà ahir als mitjans de comunicació la regidora socialista Rosa Marquès.

Segons la regidora, «la impressió que fa és que el servei de recollida no funciona tal com hauria de funcionar i que aquestes barriades han fet que la gent s'hagi decidit per cercar alternatives al servei municipal, i ha estat aquest fet el que ha motivat que hagin proliferat els abocadors arreu de la ciutat de Palma i especialment a les barriades perifèriques de Palma».

La regidora socialista denunciarà aquest mal servei municipal en la propera sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de Palma, que se celebrarà el darrer dijous del mes de setembre: «No tan sols criticarem el mal servei actual, sinó que proposarem tot un seguit de mesures alternatives que encara estam estudiant detingudament abans de fer-les públiques».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.