algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Un promotor hoteler demana a la Sala el mateix tracte que rebé el cas Superna

Hi ha un conveni signat que pot legalitzar una planta extra al complex implicat

El promotor de l'hotel Dunas Playa de Can Picafort, Sebastià Pastor Perelló, ha registrat un escrit a l'Ajuntament en què afirma que se sent discriminat pel tractament que s'ha donat al cas Superna, mentre que el seu establiment, que funciona des de fa dos anys, continua en situació d'al·legalitat.

Pastor sol·licita que es modifiquin els paràmetres urbanístics del solar 19 del sector 5 de Can Picafort on edificà un recinte hoteler de tres plantes, amb la corresponent llicència municipal, i on el Pla general només permetia construir-ne dues.

Precisament la concessió d'aquesta llicència està en aquests moments en mans dels tribunals després que el grup municipal d'Unió Mallorquina (UM) interposàs un contenciós. El Consistori i Perelló varen presentar per la seva banda un recurs extratemporal que ha estat desestimat recentment pel jutge. Per això, les diligències continuaran durant el proper mes de setembre.

La llicència per a la construcció de l'hotel va ser atorgada el mes d'octubre del 1998, quan era batle Antoni del Olmo, prenent com a base un conveni firmat pel mes de juny del mateix any i amb el vistiplau dels tècnics municipals. Les converses entre Perelló i el Consistori de Santa Margalida varen començar l'any 1996, quan era batle el socialista Miquel Cifre i regidor d'Urbanisme Joan Monjo (UM). Ambdós polítics insisteixen que el conveni no incloïa llavors una modificació que permetés construir tres plantes en lloc de dues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.