nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La demanda de tombes força Cort a accelerar l'ampliació del cementeri

La demanda de tombes força Cort a accelerar l'ampliació del cementeri

La gran demanda d'unitats d'enterrament a Palma ha provocat que l'empresa funerària municipal hagi decidit executar la segona fase de l'ampliació del cementeri en els terrenys de Son Valentí, una operació que costarà més de vuit-cents milions de pessetes i que pot traduir-se en un inici d'obres a final d'any o a principi del 2001.

En aquests moments la Funerària ha venut tots els nínxols de la darrera ampliació, i ja hi ha 400 persones que en volen adquirir de nous. A la primera fase de Son Valentí tampoc no queden criptes i només resten lliures 36 sepultures, de 274 que es varen construir. La segona fase de Son Valentí comprèn la construcció de 1448 nínxols, 200 tombes i 37 criptes, tal com contempla el concurs d'ampliació.

Aquesta ampliació també preveu la construcció d'un magatzem de 900 metres quadrats, una zona de serveis de 1.200 metres quadrats i un edifici annex de 400 metres, a més d'una nau de serveis administratius i oficines de dues plantes en la qual s'ubicaran oficines d'atenció al públic, serveis funeraris, departament de cementeris, exposició de baguls i serveis per al personal. A la planta superior hi haurà l'administració general de l'empresa, presidència i la sala del consell d'administració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.