algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Cort extrema la seguretat als edificis municipals per l'amenaça d'ETA

Per entrar a l'edifici de les Avingudes ja és imprescindible mostrar el DNI

93474
L'edifici de les Avingudes és el primer on s'han provat les noves mesures de seguretat.

Les noves mesures de seguretat de l'Ajuntament de Palma inclouen la instal·lació d'estrictes controls de personal en els edificis municipals a càrrec de guardes jurats. Des de fa un parell de setmanes i com a experiència pilot, els controls d'accessos s'han instal·lat a l'edifici municipal de les Avingudes, on es demana a tothom que vol accedir-hi la seva filiació.

En aquest edifici es troben les dependències municipals de gerència d'Urbanisme i les d'Educació i Joventut, dues regidories que reben moltes de visites de l'exterior que fins en aquest moment podien accedir a l'edifici gairebé sense cap mena de control. Ara tothom ha d'identificar-se, un tràmit que no dura més de cinc minuts i que contribueix a augmentar la seguretat de manera notòria.

I és que la darrera ofensiva terrorista de la banda armada ETA ha tingut més repercussions del que ens pensàvem a la ciutat de Palma i Cort és un dels llocs on més fàcilment es pot observar aquest fet. En molt poc temps es preveu que aquest control d'accessos es faci extensiu a la resta de les dependències municipals, on la identificació també serà necessària.

Des de fa més de tres anys els regidors de l'equip de Govern extremen les seves mesures de seguretat i gairebé tots han participat en els cursos antiterroristes que s'han impartit arreu de l'Estat als membres del Partit Popular, tot i que durant la treva de 14 mesos que va mantenir l'organització el seguiment d'aquestes mesures es va relaxar una mica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.