cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

Armengol deixa la regidoria d'Inca per optar a la Secretaria socialista insular

L'edil al·lega impossibilitat per poder compaginar tots els càrrecs i també diu que deixarà la Secretaria local

La regidora socialista d'Inca Francina Armengol ha anunciat que deixarà el seu càrrec al Consistori en el transcurs del ple que se celebrarà avui.

Armengol ha pres aquesta decisió per poder optar així a la Secretaria General de la Federació Socialista de Mallorca en el proper Congrés insular, que se celebrarà el 30 de setembre.

Si surt escollida Armengol rellevarà en el càrrec l'actual president del Govern, Francesc Antich, que ara fa comptes presentar-se a la Secretaria General de les Balears.

Armengol ha confirmat que, per ara, és l'única candidatura que s'hi ha presentat oficialment, tot i que se'n podria presentar alguna altra d'alternativa. A més de ser la portaveu dels socialistes inquers Argmengol és diputada parlamentària i portaveu dels socialistes al Consell Insular.

Dins de l'organigrama del Partit Socialista n'ocupava fins ara la Vicesecretaria General de la Federació de Mallorca, a més de ser la secretària de l'Agrupació d'Inca. De fet, Armengol ha indicat que no pensa presentar-se a la propera reelecció d'aquest càrrec, tot i que no ha tancat la porta a poder tornar, en un futur, al món de la política local.

Francina Armengol ha raonat la seva decisió en el fet que li resulta impossible compaginar els càrrecs i la tasca de Palma amb la d'Inca. El lloc d'Armengol al Consistori inquer serà ocupat per Lluís Frontera Pino.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.