muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Els veïns de s'Hostalot es presenten de sobte a Cort i escridassen el batle Fageda

Reclamen poder pagar les contribucions especials en cinc anys i sense interessos

Una nodrida representació de veïns de la barriada de s'Hostalot es varen presentar ahir de forma totalment imprevista a Cort i organitzaren una de les protestes veïnals més sonades dels darrers temps, en la qual qui es va endur la pitjor part va ser el batle de Palma, Joan Fageda, que va ser escridassat i insultat per part del col·lectiu, que això sí, respectà escrupolosament el minut de silenci per condemnar els atemptats d'ETA.

Els veïns demanaren a Cort que s'ampliï el termini per poder pagar les contribucions especials a què s'enfronten per mor de les obres de dotació de serveis. Els veïns han de fer front a uns 120 milions de pessetes, dels 160 que costa el total de les obres, cosa que implica una mitjana que voreja el milió de pessetes per famílies.

L'Ajuntament ha imposat el pagament d'aquestes quantitats en sis mesos sense interessos, o bé en tres anys amb interessos i l'obligatorietat de presentar un aval bancari; mentre que els afectats reclamen un termini de cinc anys i sense cap mena d'interès o aval.

Els manifestants arribaren ahir a Cort perquè s'acabava el termini de pagament voluntari, per la qual cosa hauran de pagar un vint per cent més de recàrrec.

Els veïns varen estar una bona estona al banc de Cort i exigien amb pancartes i xiulets el pagament en cinc anys. Devers les onze i mitja, tot d'una que saberen que el batle sortiria per anar al ple pujaren fins a la planta noble de l'Ajuntament, on exigiren a crits la presència del batle.

Fageda no va rebre el col·lectiu i quan es va dirigir al saló de sessions plenàries va ser escridassat i titllat de covard pels veïns desplaçats fins a la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.