algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els empresaris de la Llonja protesten avui per les mesures sobre la música

Es personaran al ple per impedir acords en contra seva

Els empresaris de la Llonja no estan disposats que les mesures cautelars de Cort s'apliquin sense que ells hi puguin dir la seva. Per això es manifestaran avui a la plaça de Cort i estaran a disposició dels mitjans de comunicació a partir de les dotze del migdia, per deixar palès el seu rebuig frontal de les mesures cautelars que els obliguen a tancar la música a la una de la matinada entre setmana i a les dues els caps de setmana mentre es tramita l'expedient de Zona Acústicament Contaminada.

El dijous també faran acte de presència al saló de plens una nodrida representació del col·lectiu, per tal de pressionar la sala amb la seva presència i evitar acords contraris.

El president dels restauradors i propietaris de bars de la zona, Valeriano Herrero, assegurà ahir a Diari de Balears que «no quedarem amb el cul assegut a la cadira. El batle de Palma està molt mal informat i assessorat i sembla que des de Cort hi ha una maldat manifesta contra la Llonja per culpa d'un grapat de persones que ha polititzat de manera descarada aquest tema».

Els afectats per les mesures de Cort es varen reunir ahir en una llarga assemblea per tal de dictaminar si des de l'Ajuntament de Palma s'està actuant de mala fe contra ells i «si ningú s'està enduent doblers. Per cinc o sis persones no hem de pagar la totalitat del col·lectiu».

Herrero va reconèixer que a la Llonja hi ha un mal enteniment polític i que és un «lloc d'esbarjo de la gent que ha crescut de forma descontrolada». També va reconèixer que hi ha hagut queixes veïnals, però que això no se soluciona llevant la música dels bars i avançant els horaris de tancament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.