algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
16°

Els regidors del PP decideixen avui el pla de trànsit pel soterrament d'Avingudes

Fageda ha de triar entre deixar passar sols el transport públic o mantenir un carril per als turismes

Avui es resoldrà la gran incògnita. La tradicional reunió dels dilluns del grup municipal popular a l'Ajuntament de Palma es presenta amb un al·licient afegit: saber quin dels plans de trànsit per al soterrament de les Avingudes serà aprovat.

José Manuel Sierra, tinent de batle de Governació, presentarà als seus companys les dues darreres alternatives elaborades pels membres del seu equip de trànsit del quarter de Sant Ferran.

La resta de regidors i sobretot Joan Fageda, batle de Palma, hauran de decidir quina de les dues solucions s'apliquen. Ja hi ha data per al començament definitiu de les obres i s'ha de saber exactament com s'organitza el trànsit en una ciutat on hi ha més de 875 cotxes per cada mil habitants.

Perquè no ens hem d'enganar. Qualsevol de les dues solucions de l'equip Sierra és dolenta. Estam parlant de restringir el trànsit en el punt de la xarxa viària urbana per on passen més vehicles cada dia, i això no agrada a ningú.

Tot i que els darrers estudis i plans no han transcendit als mitjans de comunicació, se sap que els regidors hauran de decidir si només s'hi deixa circular el transport públic o si aquest pot ser combinat amb el particular en un dels sentits de la marxa.

I és que la decisió de l'equip de govern és, en aquests moments, complicadíssima. Tot i que les obres no començaran fins al final d'aquest estiu, s'ha de tenir en compte que duraran com a mínim dotze mesos i que la decisió que es prengui afectarà tot el trànsit estival de l'any 2001.

Aquest fet és molt important i un dels factors condicionants, ja que pot haver-hi més de trenta mil cotxes de turisme que hauran d'adaptar-se a les noves mesures de circulació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.