algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Cort vol convertir en gran aparcament de superfície el recinte dels firaires del Ram

El regidor de Circulació es reunirà amb els empresaris la setmana que ve

El recinte del Ram es pot convertir molt aviat en un gran aparcament en superfície connectat amb el centre de la ciutat mitjançant un sistema de transport públic.

El regidor de Circulació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra, va explicar en una entrevista concedida a Ultima Hora Ràdio que la propera setmana s'arribarà a un acord amb els firaires per tal que durant nou mesos a l'any es pugui emprar el recinte com a aparcament de superfície.

Sierra va reconèixer que era complicat trobar aparcaments d'aquestes característiques. «Allò més complicat no és trobar el solar, sinó habilitar-lo com a aparcament. Costa molts de doblers el tema de seguretat i les millores d'infraestructures, per això aquest solar és ideal, perquè ja està asfaltat».

El problema de l'aparcament és un dels més greus amb els quals s'ha trobat el regidor en aquest primer any al capdavant d'aquest departament. De fet, a Palma hi ha «més de 250.000 utilitaris censats» i a aquests s'han de sumar els de la resta de l'Illa. La densitat de cotxes, amb 875 cotxes per cada mil habitants, demostra la gravetat del problema. «El que és cert és que els carrers són els que hi ha i prou».

Una altra de les dades que va donar el regidor palmesà és que només el 65% dels conductors de Palma estan nets de multes o només en tenen una.

Sierra també va mostrar la seva preocupació pel fet que ja hi ha molts de cotxes de lloguer circulant per la nostra geografia urbana, «cosa que ha complicat encara més la fluïdesa a la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.