algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

Els partits insten la Policia a posar fi a la venda de droga a Son Oliveret

El PSM va fer la proposta al ple de dijous i la sala la va aprovar per unanimitat

La Policia Local de Palma vigilarà de manera intensa la parcel·lació il·legal de Son Oliver i Son Oliveret per tal de controlar-hi i eradicar el tràfic de drogues. Així es va decidir en la darrera sessió plenària de l'Ajuntament de Palma, celebrada el passat dijous. El grup municipal del PSM va fer una proposició en aquest sentit ja que, segons explicaren els seus regidors, «en els darrers temps hem rebut informacions respecte del trasllat de persones de diferents punts de Palma cap a la urbanització il·legal de Son Oliver i Son Oliveret, de Sant Jordi, i sembla que entre d'altres s'hi han traslladat traficants de drogues provinents de la Soledat i Son Banya».

Els nacionalistes asseguren «que això comença a provocar problemes relacionats amb la venda de droga, que s'han traduït en robatoris a la zona i amenaces a diversos veïns». Aquesta situació deriva, en definitiva, en inseguretat ciutadana a les zones de Sant Jordi, s'Aranjassa i Casablanca. Davant aquesta situació els regidors palmesans del PSM varen proposar l'increment de la presència policíaca a la zona.
Així mateix, també es va demanar i es va aprovar en la sessió plenària que la Policia Local de Palma, en coordinació amb la Policia Nacional, investigui el possible trasllat de traficants de droga de cap a la urbanització il·legal de Son Oliver i Son Oliveret provinents d'altres zones de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.