El primer tast de confitura d'albercoc reuní suculentes i variades receptes
L'objectiu final d'aquesta iniciativa és difondre aquest típic i arrelat producte
Porreres26/06/00 0:00
Les més variades i suculentes receptes de melmelada d'albercoc delectaren amb la seva dolçor els paladars d'alguns experts i no tan experts que, ahir horabaixa, es concentraren a l'edifici de l'Escorxador de Porreres per tal de fer un tast de vint-i-una receptes de confitura d'aquesta fruita tan arrelada en el camp porrerenc.
També a Illes Balears
- Educació reuneix els directors dels centres de secundària de Mallorca per informar-los sobre el pròxim curs escolar
- Alexandre Miquel fa la seva darrera classe després de trenta anys de docència a la UIB
- Com valores els dos anys de legislatura del Govern?
- El president de RTVE descarta que el nou canal en català (2CAT) es pugui veure al País Valencià i a les Balears a través de la TDT
- Josep Melià Ques reivindica un mallorquinisme «centrat» amb capacitat de «defensar els interessos de les Illes i afrontar els reptes econòmics i socials»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.