muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

L'Ajuntament dóna llicència per fer 268 nous habitatges a Son Cotoner

Urbanisme també ha concedit permís per començar la urbanització de Son Moix Negre

El Consell de Gerència d'Urbanisme concedí ahir les llicències d'obres per a la construcció de 268 habitatges de nova planta a la barriada de Son Cotoner, segons informà el regident d'Urbanisme, Rafel Vidal. El pressupost de la promoció és de gairebé 2.600 milions de pessetes. Segons el que ha transcendit als mitjans de comunicació, els habitatges es construiran en tres grans edificis en una parcel·la que limita amb la via de cintura i també amb el carrer de Salvador Dalí.

El projecte, que serà desenvolupat per l'empresa Fadesa Inmobiliaria S.A., també contempla la creació de sis locals als baixos dels edificis, un total de 22 ascensors i 274 aparcaments a la zona de la promoció. La llicència d'obres per a aquest projecte s'ha endarrerit un parell de mesos perquè els grups de l'oposició varen demanar que abans que es concedís cap llicència de construcció es modificàs el projecte de zona verda que acompanya aquesta promoció, i que en la primera redacció del projecte de construcció i segons demostraren els plànols que s'adjuntaren, quedava molt desaprofitada.

Amb l'actual modelatge i els plànols de la zona verda s'ha aconseguit que aquest espai estigui molt més ben aprofitat, que era el que volien els regidors socialistes. D'altra banda, en la mateixa sessió del Consell de la Gerència d'Urbanisme es va decidir aprovar de forma inicial el projecte d'urbanització de la contrada de Son Moix Negre, just a la vora de les instal·lacions esportives municipals.

Aquest projecte inicial d'urbanització contempla l'obertura dels carrers a la contrada i la dotació de serveis necessària i prèvia a la construcció de cap tipus d'habitatge o instal·lació, que és el que es preveu per al futur. El projecte inicial d'urbanització ha estat presentat en aquest cas per la constructora Promociones Son Dameto S.A., una de les més actives en les zones de Son Dameto i Son Cotoner de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.