algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'oposició vol que s'agilitin els tràmits per declarar la Llonja «contaminada»

Dubten sobre si es tancaran els bars a l'hora acordada per Maria Crespo

Tots els partits polítics que conformen l'espectre de l'oposició municipal a Cort criticaren ahir molt durament la manca de rapidesa de l'equip de govern per resoldre «d'una vegada per totes» la problemàtica de la Llonja. Jordi López (EU-Els Verds) va dir que «l'arribada de resultats positius dels mesuratges sonomètrics era tan sols qüestió de temps. A mesura que s'acaba l'hivern torna a començar el renou».

Pels ecologistes, ara ja no hi ha excuses per no complir de nou el compromís plenari de declarar la zona com a acústicament contaminada. «La conseqüència més lògica d'això és que els bars tanquin a la una de la nit i fins a les nou del matí, els acords són molt clars en aquest sentit». López també va explicar que confia que els mesuratges de verificació també donin positiu. «Si es fan ben fets els mesuraments no poden tornar a sortir negatius».

Per la regidora socialista Rosa Marquès i pel grup que representa la situació a la Llonja, s'ha convertit en un «fulletó». En un dur comunicat, la formació es demana «Quines evidències necessita encara la senyora Crespo per declarar la zona com a acústicament contaminada? Es pot demanar de nou la col·laboració als veïns per més que s'al·ludeixi que així ho estableix l'Ordenança Municipal?».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.