cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Un matrimoni mor a la carretera de Llucmajor en xocar contra un camió

Un motorista de 49 anys també perdé la vida en el carrer Lluís Martí de Palma

69152
Els dos cossos sobre l'asfalt de la carretera. | ALEJANDRO SEPÚLVEDA.

Les carreteres mallorquines es cobraren ahir tres noves víctimes mortals en dos accidents, que varen tenir per escenari la carretera de Llucmajor i el carrer Lluís Martí de Palma.

El primer dels sinistres es va produir poc després de la una del migdia quan el cotxe en què viatjaven José Cañete Alonso, de 69 anys i la seva dona, Margalida Burguera Garau, de 59, varen col·lidir amb un camió, segons informaren a Diari de Balears fonts del centre d'emergències 112 del Govern balear. Cañete era guàrdia civil jubilat i conduïa l'opel Corsa PM-7499-AK en el qual viatjava amb la seva dona.

A la una i quart del migdia el cotxe enfilà un tram recte en direcció a Llucmajor, després de deixar darrere el polígon de Son Noguera i l'edifici de Globalia. Va ser llavors quan va fer un gest estrany i es va desviar cap a l'altre carril per on circulava un camió Renault, que malgrat que va intentar frenar no va poder fer res per no col·lidir amb el turisme.

Cap al lloc dels fets es varen dirigir unitats mèdiques i els Bombers de Mallorca, que varen haver de rescatar les víctimes de l'interior del vehicle sinistrat, en el qual havien quedat atrapades, encara que ja no es va poder fer res per la seva vida.

El conductor del camió, Andrés A.R., va patir ferides de diversa consideració i va ser traslladat a un centre sanitari de Palma per una unitat d'Ambulàncies Insulars. En el camió també hi circulaven Felipe S.B., de 29 anys, i Juan E.M, de 17, que resultaren il·lesos.

D'altra banda, Joan Castanyer Salord, de 49 anys, va morir com a conseqüència de la topada de la seva motocicleta en el carrer Lluís Martí, a la cantonada amb el Centre de Salut de Pere Garau, contra un cotxe que estava estacionat. Joan Castanyer viatjava tot sol a la moto, i com a conseqüència de la topada sortí disparat i en caure es va colpejar violentament contra la calçada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.