algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Unes 20.000 persones visitaren la Fira

El nou ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, fou rebut efusivament per la resta d'autoritats

Any rere any la Fira Espectacle de ses Salines es va consolidant com una de les mostres ramaderes i artesanals més importants de tota l'Illa. Prova d'això és que ahir unes 20.000 persones visitaren el municipi i es bateren tots els rècords d'assistència. Els 400 estands, repartits en quatre quilòmetres de recorregut, romangueren oberts des de les 8.30 de l'horabaixa fins a les 19.00 hores, i ni a l'hora de dinar la gent no deixà de comprar i passejar pels carrers de ses Salines.

El protagonista de la Fira no podia ser altre que el nou ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, que arribà a ses Salines devers les 12.00 del matí i fou rebut pel batle del municipi, Antoni Caldentey (UM), i els representants de tots els grups polítics de ses Salines. Matas s'aferrà a tothom de forma efusiva i rebé l'enhorabona pel seu nou càrrec. El conseller d'Agricultura, Joan Mayol, i el d'Hisenda, Joan Mesquida, foren els encarregats de recórrer els expositors presents a la Fira en representació del Govern balear, i pel que fa al Consell de Mallorca hi va anar la seva presidenta, Maria Antònia Munar. No hi faltà tampoc la delegada del Govern, Catalina Cirer.

La comitiva visità la Fira i pujà sobre un escenari ubicat a la plaça Espanya, des d'on el batle lliurà el tradicional «Grumet de Sal 2000» a Jaume Bonet Vidal.

Des del mateix escenari, Antoni Caldentey, Maria Antònia Munar, Jaume Matas i Joan Mayol es dirigiren al públic, que va aplaudir de forma efusiva quan va tocar el torn a Matas.

La Fira de ses Salines rep també el nom d'Espectacle perquè a part dels estands i mostres d'artesania, de ramaderia, etc., hi ha una sèrie d'actes que la fan ser, com digué Caldentey, «una de les més importants i espectaculars de Mallorca».

Una prova d'això fou la mostra de «doma menorquina amb aires d'alta escola» que es va fer al pati de les escoles velles, i també el concert del duet «Azúcar Moreno», que feren un concert per acomiadar la Fira del 2000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.