cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

L'EMT amplia les línies 4, 5 i 11 per fer més serveis a Gènova i Son Hugo

Aquests canvis de recorregut formen part de la reestructuració de l'empresa

L'empresa municipal de transports de Palma ampliarà el recorregut de les línies d'autobús 4, 5 i 11. Així es va decidir ahir en el decurs del consell d'administració de l'empresa. L'objectiu de l'ampliació de la línia 4 i la 5 és dotar d'un millor servei la barriada de Gènova. La línia 4 passarà a partir d'ara pel camí del Tramvia, mentre que la línia número 5 en lloc d'aturar-se a la base General Asensio continuarà fins al final de Gènova.

Segons va explicar el president de l'empresa municipal, Pedro Àlvarez, «la nova combinació de les dues línies permetrà donar servei a tot el barri de Gènova per tal que tengui una major cobertura». S'ha de recordar que aquesta modificació de les línies respon a una proposta del grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma.

La línia 11, que surt de la porta de Sant Antoni i arriba fins a les barriades de l'Amanecer, la carretera de Sóller, el Parc de Bombers i la Indioteria tindrà una nova desviació que arribi fins a les piscines de Son Hugo, una instal·lació municipal que fins ara estava abandonada pel que fa al transport públic.

Aquestes modificacions de les línies esmentades entra dins un estudi global que està desenvolupant l'empresa municipal i que afecta totes les línies. En principi no es modificarà cap altre trajecte fins que aquest pla no estigui elaborat, ja que el que es pretén és «tenir una visió de conjunt de les necessitats del transport a la nostra ciutat». De totes maneres, si alguna línia es pot arreglar sense problemes es farà de manera immediata, encara que la intenció de l'empresa és que el nou pla de línies de transport urbà de Palma es posi en marxa l'any 2001.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.