nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
19°

El soterrament de les Avingudes, pendent un cop més de Dragados

L'empresa no ha contestat la carta de Cort sobre les deficiències del projecte

Continua el fulletó protagonitzat per Dragados i l'Ajuntament de Palma. Tot i que el batle de Palma, Joan Fageda, va explicar fa dues setmanes als mitjans de comunicació que volia tenir arreglat el tema abans de finals de mes, tan sols els més optimistes confien en una solució dins el termini de temps fixat per la vara municipal.

Ahir el regidor d'Urbanisme Rafel Vidal va explicar que «Dragados no ens ha contestat la carta en la qual es dóna compte de les deficiències del seu projecte d'execució de les obres del soterrament de les Avingudes al seu pas per la plaça d'Espanya».

Cort ja està cansat de mantenir tantes reunions amb Dragados i per això els va enviar la missiva en què se'ls recordava "una vegada més" que s'incomplien els terminis d'execució d'obra i els plans de trànsit i exigia la reparació d'aquestes deficiències.

Dragados per la seva banda encara no ha contestat si pensa esmenar-les o no, tot i que encara no s'ha acabat el termini legal per respondre a l'Ajuntament de Palma.

Fins ara els estira-i-arronses han anat bé a les dues parts implicades en el conflicte, però tota corda té un punt en què si s'estira massa es trenca. Això és el que passarà si Dragados no dóna una resposta satisfactòria i ràpida a les demandes de Cort, que li pot exigir el compliment del contracte, segons els informes jurídics que obren en poder de l'Ajuntament de Palma o començar-ne la rescissió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.