algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

L'Ajuntament compra l'hotel Carotti i dos solars per 100 milions de pessetes

L'equip de govern fa comptes transformar aquest establiment en un centre cívic

L'Ajuntament de Pollença compra l'hotel Carotti, que es troba en el carrer de la Gola del Port de Pollença, i dos solars que hi ha aferrats a l'establiment turístic per uns 100 milions de pessetes. Així ho anuncià ahir la batlessa Francisca Ramon un cop fermat el preu de venda amb el propietari de l'immoble, Jaume Batle Manresa.

La intenció de l'equip de govern (PSOE, PSM i UM) no és altra que la de transformar aquest establiment turístic en un centre civicosocial i cultural. Tot i això, la batlessa de Pollença, Francisca Ramon, explicà ahir que l'ús final que es donarà a l'immoble està per decidir. Des de l'Ajuntament, emperò, ja han calibrat diferents opcions.

Ramon comentà amb anterioritat que l'antic hotel podria allotjar el centre d'Afama, la societat de malalts d'Alzeimer; també tenir usos de caràcter sanitari, no els pròpiament del centre de salut, o destinar-se a escola d'hostaleria. Ahir va afegir que «ara mirarem quins col·lectius són els més desfavorits i tractarem de fer feina amb ells».

L'hotel Carotti consta de planta baixa i quatre pisos i una superfície total de 320'12 metres quadrats. Mentre que els solars de la vora, que l'Ajuntament també comprarà a Jaume Batle, un té uns 327'40 metres quadrats i l'altre és de 126 metres quadrats.

El pagament de l'hotel es farà de forma fraccionada, més en concret, en tres anys. Ramon ha explicat que enguany pagaran 30 milions i tot l'IVA, la qual cosa puja a un total de 43.760.000 pessetes. Mentre que el segon any, és a dir, al 2001 pagaran 30 milions de pessetes; i en el 2002 els 26 milions de pessetes restants.

Ramon comentà que enguany ja disposen de partida pressupostària per fer front als 43'7 milions de pessetes. «Són doblers del pressupost del 1999 que havien destinat a la compra de terrenys». De cara als propers anys s'habilitaran partides en el pressupost del 2000, que està per aprovar, i en el del 2001.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.