algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

Les dones orientals es converteixen en el reclam dels clubs de cites

Han proliferat de manera espectacular en el darrer any i mig, juntament a les russes

Les cases de cites de Palma estan vivint una revifada del negoci gràcies a la incorporació de prostitutes de procedència oriental en els establiments. La majoria d'aquestes al·lotes procedeixen de la Xina, tot i que les dones dels països de l'antiga península Indoxina també han trobat un lloc en el mercat de la prostitució a les Illes.

Moltes de les cases de prostitució han convertit aquestes al·lotes en un recurs publicitari excel·lent. De fet, una de les pràctiques més habituals és inserir a les planes de publicitat dels mitjans de comunicació anuncis amb la sola referència de l'al·lota oriental quan només n'hi sol haver una per prostíbul.

D'aquesta manera el client es pensa que va a visitar la senyoreta al domicili particular d'aquesta i de sobte es troba que és en un prostíbul amb moltes més dones d'altres procedències, on normalment no hauria anat. És una fórmula de publicitat manipulada, però que ofereix grans resultats als anunciants.

La madame d'un conegut prostíbul de Palma explicà a Diari de Balears que «són moltes les persones que se senten atretes per les dues orientals que tenim. De fet, hi ha gent que ve únicament per elles. Si es troben ocupades queden a esperar que acabin les seves ocupacions i si aquell dia no treballen se'n van i tornen dies després».

Actualment les al·lotes orientals també tenen molta competència per part de les joves provinents dels països de l'Est i de Rússia. De fet, hi ha una casa de cites a Palma que treballa de forma exclusiva amb al·lotes immigrades des de Rússia, la qual cosa dóna idea de l'important trànsit de ciutadanes russes de cap al nostre país i del complicat de la seva situació econòmica.

Un altre dels nous reclams publicitaris que fan servir les cases de prostitució de Palma és la inclusió de joves mallorquines entre el seu personal. Aquesta prositució anomenada de «semiluxe», serveix per donar sortida laboral a joves universitàries mallorquines que es prostitueixen de forma esporàdica per aconseguir en un parell de jornades un gran «sobresou» que dediquen gairebé exclusivament a la compra de roba i al manteniment d'un estatus falsament adquirit mitjançant aquesta pràctica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.