algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

Cort crea una empresa perquè faci les actuacions urbanístiques

Sols podrà actuar previ requeriment de la Gerència d'Urbanisme o del plenari municipal

L'Ajuntament de Palma constituirà una societat municipal per a l'execució d'actuacions urbanístiques a Palma amb capital totalment municipal. Així ho va explicar ahir el segon tinent de batle de Palma, José María Rodríguez, després del consell de Gerència d'Urbanisme habitual de cada dimecres.

Rodríguez va explicar que aquesta empresa «podrà actuar sempre que sigui requerida per la Gerència d'Urbanisme o el ple de Cort per efectuar compres i vendes de sòl, compres de solars, col·lectors, urbanitzacions, obres de planejament, construccions d'habitatges de nova planta i, en definitiva, servirà per executar la política municipal en matèria d'urbanisme».

La nova societat serà presidida pel regidor d'Urbanisme de Cort, Rafel Vidal, i disposarà d'una plantilla de personal curta, de 8 o 10 tècnics molt especialitzats que actuïn de forma àgil. El capital social d'aquesta empresa s'acostarà als cent milions de pessetes, i la seva creació és pendent de l'aprovació per part de la sessió plenària de Cort.

De tota manera, l'equip de govern té en el seu poder un document tècnic de Secretaria en el qual s'afirma que «en el present informe es considera per aquesta Secretaria General que no existeix cap mena d'impediment legal per constituir una societat municipal d'aquest tipus».

El mateix informe, elaborat per la Secretaria de Cort, assegura que «l'Ajuntament de Palma desitja dur endavant una política activa en matèria de disposició de sòl i d'habitatges, amb la finalitat de fer assequible la seva possessió per als ciutadans de Palma, tenint molt en compte les capes socials de menors recursos econòmics».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.