nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

El Govern dóna suport al centre de drogodependències Margalida Femenies

Continuaran desenvolupant plegats els programes de prevenció contra la droga a Palma

El centre municipal de drogodependències Regidora Margalida Femenies rebrà dotze milions de pessetes del Govern balear per poder continuar treballant en el decurs de l'any 2000. Aquests doblers seran aportats per part de la Conselleria de Sanitat i Consum, mentre que l'Ajuntament de Palma es compromet a continuar aportant els recursos humans, tècnics i materials necessaris per al correcte funcionament del centre, com també a coordinar amb la Conselleria els programes d'assistència i prevenció de drogodependències.

El conveni va ser aprovat en la darrera comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma, celebrada dimecres passat. S'ha de recordar que en el decurs dels anys 1997, 1998 i 1999 la Conselleria de Sanitat i Consum del Govern balear i l'Ajuntament ja varen signar un conveni de col·laboració per desenvolupar programes d'atenció als drogodependents del municipi de Palma. El nou conveni que se signa prové del fet que ambdues parts consideren que la col·laboració realitzada fins en aquest moment aconsella la continuació i l'aprofundiment en la tasca de prevenció.

Segons es desprèn de la darrera memòria efectuada pels treballadors del centre, el nombre de persones toxicòmanes afectades per un tipus de consum en el qual és indiferent la substància ingerida ha augmentat notablement a Palma, de tal manera que constitueix el 10% dels casos atesos en el centre de drogodependències Regidora Margalida Femenies. En el primer semestre del 1999 es varen atendre un total de 437 casos, 66 més que en el mateix període del 1997. El que sembla que ha disminuït són el nombre de persones afectades pel consum d'heroïna, que per primera vegada ha davallat del 30% del total de casos atesos en el centre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.