algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

La XIB duplicarà les inversions en reparació i manteniment de les instal·lacions de Joventut

S'arribarà a una despesa de 76 milions durant l'any en curs, respecte dels 47 milions del 1999

La Xarxa d'Instal·lacions de les Illes Balears gairebé duplicarà les seves inversions en les instal·lacions que componen el consorci respecte de la inversió prevista el 1999. Fonts de la Fundació Esplai de les Illes, participants en el consorci de la XIB juntament amb el Govern balear, asseguren que la inversió total prevista per a enguany supera els 76 milions de pessetes, mentre que l'any passat les inversions arribaren just als 47 milions.

En l'exercici actual, la XIB es gastarà en instal·lacions de la Comunitat Autònoma un total de 48.206.255 pessetes; 9.250.000 en les instal·lacions del Bisbat i 18.450.000 en altres entitats, sense que aquestes altres hagin estat especificades. Des de la creació de la XIB, el 1997, el Govern balear ha gastat més de cinquanta milions de pessetes en els seus centres i més de nou en els set centres aportats pel Bisbat al consorci.

Fonts de Joventut asseguraren a Diari de Balears que aquest gran increment de capital en inversions es deu al fet que «les anteriors gestores no han tingut la suficient cura de les instal·lacions i al fet que el repartiment de doblers no es va fer exactament en aquesta proporció», afirmació que no s'ajusta a les dades econòmiques aportades per la Fundació de l'Esplai a Diari de Balears.

Allò que és cert és que, tal com apuntaren les mateixes fonts, «el Bisbat no hauria rebut aquests doblers si no s'hagués arribat a un acord i creat la xarxa d'instal·lacions de les Illes Balears», tot i que aquesta era una de les contrapartides pactades amb l'exconsellera Rosa Estaràs per tal que les instal·lacions del Bisbat romanguin obertes a tots els ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.