nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Els taxis podran renunciar al dia lliure durant la temporada alta

Els taxistes de Palma podran optar per renunciar voluntàriament al dia lliure que els pertoca durant la temporada alta si aquest dia coincideix en divendres, dissabte, diumenge o festiu. Així es va acordar ahir en la reunió de la comissió de seguiment del taxi i l'objectiu principal d'aquesta mesura és aconseguir que hi hagi més vehicles al carrer durant aquests dies.

Per tal que aquesta presència de cotxes afavoreixi els residents, els cotxes que circulin hauran de complir la limitació de «no recollir passatge ni a l'aeroport ni al port».

Aquesta norma afecta els esmentats indrets únicament com a punts d'origen del servei, no com a punt final de destinació. «L'objectiu de la mesura és fer possible que un nombre superior de taxis (al voltant dels 250 cotxes) es trobi a l'abast dels ciutadans els dies de màxima demanda i que, a més, els principals beneficiats siguin els residents i no els turistes».

A la reunió de la comissió de seguiment del taxi que es va reunir a les dependències de l'àrea de Governació, a Sant Ferran, hi foren presents el tinent de batle, José Manuel Sierra, els representants dels diferents grups polítics amb representació municipal, les centrals sindicals UGT i CCOO, les patronals PIMEM i CAEB i l'Associació de Dones Taxistes de Palma.

Els taxistes i partits també pactaren que la temporada alta s'avanci, i que sigui operativa a partir del 15 d'abril i finalitzi el 15 d'octubre. Actualment, el període s'inicia el dia primer de maig i finalitza el 31 d'octubre. La nova data de finalització de la temporada alta entra en vigor enguany, però la data d'inici no ho farà fins a l'any vinent, per tant enguany serà l'1 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.