algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
24°

El 64% dels centres de primària no té accessos per a minusvàlids

Cort preveu dotar les escoles de Palma d'aquest servei abans de l'any 2008

El 64% dels centres d'educació primària de Palma no disposa d'accessos per a minusvàlids. Així es desprèn del treball de camp realitzat pels redactors de la Guia dels centres educatius de Palma, que ha editat l'Ajuntament de Palma i que ahir va ser presentada.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Palma, Jordi Llabrés, explicà que «des de les institucions s'està fent un gran esforç per dotar de les infraestructures d'accés necessari a aquests centres i a tots els edificis públics de Palma per tal que abans del 2008 totes les escoles i edificis permetin l'accés a les seves instal·lacions dels minusvàlids».

En aquest sentit, s'ha de destacar que les competències en accessos als centres educatius estan repartides a bandes iguals entre la Conselleria d'Educació i l'Ajuntament de Palma, depenent de qui ocupi la titularitat del centre. Llabrés i el seu equip qualificaren la publicació com una «eina inexistent fins al moment, que serà cabdal per als pares en aquest procés de matriculació que s'obrirà ben aviat, al mes d'abril».

El llibre incorpora una fitxa exhaustiva de totes les escoles de Palma d'ensenyament reglat i no reglat gràcies a les quals els consultors podran saber el barri on es troba el centre; la seva adreça, codi postal, el tipus d'ensenyament que s'hi fa; els nivells d'ensenyança, el telèfon i el fax, si tenen o no atenció psicopedagògica, l'e-mail; si hi ha o no accessos per als minusvàlids, menjador, transport escolar o projecte lingüístic; els idiomes que s'imparteixen al centre; el tipus de jornada i l'horari de classes i el nombre d'aules i la seva capacitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.