algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'oposició rep una allau de crítiques de palmesans per la targeta ciutadana

Les persones grans es queixen que sigui obligatòria per anar amb autobús

Els grups polítics a l'oposició de l'Ajuntament de Palma estan rebent una allau de crítiques de ciutadans respecte de la implantació de la targeta ciutadana.

La futura desaparició dels abonaments de cartró, que es deixaran de vendre a finals d'aquest mes i que només es podran fer servir fins al 30 d'abril, ha provocat una certa «psicosi» entre les persones grans, que es veuen forçades a emprar la targeta ciutadana per poder accedir als descomptes de l'EMT.

«És molt complicat, per a persones que mai no han fet servir una targeta de crèdit i que només van un cop al mes al banc, familiaritzar-les amb la targeta ciutadana», explicaren fonts del PSIB a Palma.

Precisament el seu portaveu, Antoni Roig, en el darrer ple de la institució va protagonitzar un agre debat amb el president de l'empresa municipal, Pedro Àlvarez, a qui acusà de voler imposar fort i no et moguis aquesta nova tecnologia.

Segons va explicar Roig en el ple, «avui en dia hi ha targetes moneder que serveixen per pagar en molts dels transports públics arreu del món, pagar en restaurants i comprar els diaris, però que a Palma no es poden fer servir. Vostès estan obligant la gent a treure's una targeta específica, dupliquen les necessitats dels ciutadans».

Un dels fets que més es critiquen és que cada una de les targetes és absolutament personal i intransferible. «Si fins ara una persona amb el bonobús podia viatjar ella i els seus fills, ara aquesta persona ha de menester tres targetes ciutadanes i ha de controlar en tot moment que hi hagi doblers en cada una d'elles. S'augmenta la burocràcia tan sols per controlar més els ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.