algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

La Policia no ha rebut ordres per fer cap pla alternatiu de trànsit a les Avingudes

Ningú no coneix encara el reordenament que proposarà l'empresa Dragados

La Policia Local de Palma encara no ha rebut cap sol·licitud per part de Cort per elaborar un pla alternatiu al trànsit a la zona de la plaça d'Espanya. El batle de Palma, Joan Fageda, anuncià dilluns que les obres de soterrament de les Avingudes en aquell punt començaran el proper mes d'octubre. Tot i que el primer a presentar el seu pla ha de ser l'empresa Dragados, la Policia també hi ha de dir la seva, segons explicà Fageda. Ahir el cap de la Policia, Joan Feliu, va assegurar a Diari de Balears que «no ens han demanat que facem cap pla ni cap estudi».

El mateix Feliu assegurà que «encara queda temps, però no ens podem enredar gaire perquè un pla d'aquest tipus du feina i és costós de fer». Tot i això, el cap de la policia va dir que «tot d'una que ens ho demanin ens hi posarem, però quan més es torbin, lògicament, més ens torbarem nosaltres a tenir-ho llest». Per la seva part, l'empresa Dragados encara no ha fet públic el seu pla. El cap d'obra, el senyor Galán, és de vacances fins al proper dia sis. El gerent de l'empresa a Palma, Jesús Rodríguez, no es reincorporarà fins a la setmana que ve. A Madrid no saben absolutament res d'aquest pla, perquè, «cada cap d'obres s'encarrega dels seus projectes alternatius de trànsit, d'acord amb les autoritats locals».

Així les coses, la reunió que el batle va anunciar entre les dues parts per al mes de setembre pot ser que es desenvolupi més tard del previst, i que la Policia hi vagi sense haver fet cap mena d'estudi del tema. L'oposició també demanà ahir ser convidada a aquesta reunió per poder presentar les seves alternatives.

Una altra de les coses que no ha fet gens de gràcia a la resta de les forces polítiques consistorials és que s'hagi delegat en l'empresa constructora el pla alternatiu de circulació a la plaça d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.